;

Tasks plannen en eigen workflows inrichten, automatiseer volledige processen en bewaar het overzicht

Met Workboard, de workflowmanager van Fenêtre kunnen organisaties zelf eigen workflows bouwen om handmatige processen om te zetten naar volledig digitale workflows. Voorkom fouten en behoud het overzicht, ook over complexe, uitgebreide processen.

Bouw zelf workflows op door verschillende ‘tasks’ aan elkaar te koppelen. Dit kunnen automatische taken zijn, webservice calls, formulieren, maar ook handmatige taken, zoals een controle op de verzamelde gegevens. Taken kunnen worden ingesteld als optioneel of verplicht, zo sluit Workboard ook aan bij flexibelere processen. Met de scheduler plant u zelf de start van een proces in, of stelt in deze pas te starten als een specifieke gebruiker hiervoor de taak opgeeft. U ervaart de ultieme procesoptimalisatie met workflows door de verbindingen met eigen of externe systemen en databases.

Workboard screen mockup

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Alle mogelijke taken verwerken in een workflow

Om volledige processen in te richten beschikt de tool over verschillende 'tasks', door middel van een drag en drop systeem plaats je de tasks in de workflow. Deze visuele representatie van het proces helpt gebruikers het overzicht te bewaren. Voor verschillende handelingen bestaan verschillende taken, deze taken kunnen automatisch gestart worden of juist bedoeld zijn om input te vragen van een gebruiker, zoals een akkoord, voordat het proces verder gaat. Een aantal tasks die bijvoorbeeld te gebruiken zijn in Workboard:

  • Taken voor gebruikers, om bijvoorbeeld aan te vinken wanneer wat er tot dat punt gebeurd akkoord is.
  • Een formulier template om de functionaliteiten van Diamond Forms, Flows & Docs te gebruiken.
  • De mogelijkheid een taak uit te breiden met eigen code, zo heeft de gebruiker de mogelijkheid de workflow nog meer te personaliseren.
Integratie met externe systemen en databases

Ieder bedrijf verzamelt data in eigen systemen en databases, deze gegevens worden gebruikt in allerlei werkprocessen en taken. Workboard maakt hier gebruik van door middel van database verbindingen en web service calls. Gegevens kunnen worden opgehaald en gebruikt in verschillende taken. 

Resultaat

  • Stroomlijn en structureer processen
  • Verhoog helderheid en analyses voor management
  • Werk efficiënt en herken probleempunten
  • Integreer bestaande systemen, databases en applicaties
  • Behoud overzicht met de intuïtieve gebruiksvriendelijke interface

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)