;

Direct de juiste contactpersonen vinden, in havens over de hele wereld.

Spliethoff heeft al geruime tijd een nauwe samenwerking met Fenêtre. In 2017 werd op verzoek van Spliethoff het Safe Sailings portal ontwikkeld. Dit portal, gericht op veiligheid en procedures, is ontworpen om zelfs voor schepen op volle zee met een slechte internetverbinding zo actueel mogelijk te blijven.

Toen de websites van Spliethoff aan vernieuwing toe waren, was het vanzelfsprekend dat Fenêtre opnieuw vertrouwd werd met de ontwikkeling van de vernieuwde websites.

Studio Doen Ontwerp heeft nieuwe ontwerpen gemaakt voor de websites van Spliethoff en Spliethoff Group, welke vervolgens zijn gerealiseerd als een multisite in het Umbraco CMS.

Trade routes Spliethoff

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Via de websites snel en gemakkelijk inzicht in wereldwijde contacten

De customer journey is geoptimaliseerd. Waar de oude site lange menu's had voor de verschillende contactpagina's, is deze informatie op de vernieuwde site snel bereikbaar via een kort keuzemenu. Met slechts drie opties voor het laad- en losland en de afdeling kan de gebruiker direct vanaf de homepage de juiste gegevens openen.

Offerte aanvraag proces versnellen

Met Umbraco Forms kunnen allerhande gewenste formulieren worden gemaakt. Via een kort formulier op de website kunnen bezoekers direct een offerte aanvragen. Daarnaast hebben onze ontwikkelaars een op maat gemaakte autocomplete functionaliteit toegevoegd aan de invulvelden voor laad- en loslocaties. Dit versnelt en vereenvoudigt het proces van offerteaanvragen. Spliethoff kan de formulieren zelf beheren in het Umbraco CMS. De ingevulde formulieren worden via workflows doorgestuurd naar de juiste e-mailadressen.

De websites vernieuwen met de laatste technologie

De websites zijn helemaal up-to-date gemaakt met de laatste technologieën, waaronder de nieuwste versie van Umbraco en Tailwind CSS. Daarnaast is het moderne ontwerp voor de website geïmplementeerd met responsive design en verbeteringen in de gebruikerservaring. Binnen Umbraco kunnen de medewerkers van Spliethoff de webpagina's optimaliseren voor zoekmachines en sociale media door open graph, paginatitel en omschrijvingsattributen in te vullen. Dit alles zorgt voor een veilige, snelle en goed vindbare website.

Spliethoff website design

Resultaat

  • Multisite websites met Umbraco CMS.
  • Customer Journey verbeterd met koppeling van eigen systemen.
  • API koppeling met de eigen systemen van Spliethoff voor het ophalen van landen en havens.
  • Up-to-date met de laatste technologie.
  • Een strak design doorgevoerd.

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)