;

Gebruiksvriendelijk online klantportaal volledig in eigen huisstijl.

In de afgelopen maanden zijn de applicatie en backoffice uitgebreid met een aantal nieuwe functionaliteiten. Aan de applicatie is een afspraken-tab toegevoegd, waar gebruikers hun afspraken kunnen beheren. Ook de interface heeft op verschillende punten een update gekregen, wat de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie verhoogd. Bijvoorbeeld op het home scherm, waar gebruikers hun training voor die dag inzien, en hun voortgang overzien met een ringdiagram.

Mobiele applicatie Healthtrain
Daarbij is er een online klantportaal ontwikkeld, in dit nieuwe online portaal kunnen therapeuten inloggen en bijvoorbeeld kliniekinformatie, medewerkers en protocollen beheren. 

De Healthtrain applicatie is gebaseerd op een Silicon Low Code framework.

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Uitbreiden van de applicatie met een online klantportaal

Met het nieuwe online klantportaal kunnen klanten gemakkelijk de gegevens voor hun kliniek, medewerkers en protocollen bewerken. Dit alles is samengebracht in een gebruiksvriendelijke, compleet opgemaakte online omgeving die bereikbaar is via de browser.

Het online klantportaal is gekoppeld aan de mobiele applicatie en backoffice. Om de herkenbaarheid en gebruikerservaring te verhogen is dit portaal opgemaakt in de huisstijl van de Healthtrain applicatie. Dit zorgt niet alleen voor visuele consistentie, maar ook voor overzichtelijke en intuïtieve schermen binnen het klantportaal.

Online klantportaal applicatie

Technische update van de applicatie

Origineel is de mobiele app is gebouwd op de Xamarin technologie, een framework van Microsoft waarbij de source code wordt gebruikt voor zowel de iOS als de Android applicatie. Aangezien deze technologie na dit jaar niet meer zal worden ondersteund, is de applicatie overgezet naar de nieuwe .NET MAUI technologie.

Extern loggen van acties

Alle acties waarbij iemand klant gegevens inziet in de backoffice, applicatie en het klantportaal worden buiten de interne registratie, ook gelogd in een extern systeem. Dit is conform wetgeving voor medische applicaties waarin patiëntgegevens worden verwerkt.

Resultaat

  • Mobiele app met bijbehorende backoffice is uitgebreid met een online klantenportaal.
  • Huisstijl van de applicatie doorgetrokken naar het online klantportaal.
  • Tevreden klant met tevreden eindafnemers.

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)