;

Professionele website met meldingsformulier voor het landelijk meldpunt

Bij dit project is gestart met een grafisch ontwerp voor de gewenste pagina's, door korte lijnen te houden en snel te schakelen is dit ontwerp zo snel mogelijk compleet gemaakt. Waardoor er vervolg stappen konden worden gezet om het ontwerp uit te bouwen naar een volledig functionele website. Het project zal worden ontwikkeld in verschillende fasen, op dit moment is de eerste fase afgerond. En zijn de eerste pagina's van de Zorg Inkoop Netwerk Nederland website nu ook beschikbaar voor zorgorganisaties en leveranciers.

Op maandag 3 juli is het landelijk meldpunt officieel geopend door minister Ernst Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport tijdens een evenement in het Erasmus MC in Rotterdam.

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Fase 1: Ontwerp en ontwikkelen van de eerste pagina's en het meldpunt formulier

Het ontwerp voor de pagina's is binnen korte tijd uitgewerkt, en daarna verder ontwikkeld. De website is uitgewerkt in het Sitefinity CMS binnen een multisite omgeving. Wat betekend dat de nieuwe website is toegevoegd aan een al reeds bestaand Sitefinity omgeving waar het team bekend mee was, zo is er maar 1 omgeving nodig waarin verschillende websites kunnen worden onderhouden. Dit maakt het voor de medewerkers van Zorg Inkoop Netwerk Nederland makkelijker om de content bij te houden en op één centraal punt verder te kunnen werken.

Zorg Inkoop Netwerk Nederland website

Resultaat

  • Grafisch ontwerp en website ontwikkeling
  • Online formulier voor het landelijk meldpunt
  • Website op korte termijn gereed voor de officiële opening

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)