;

Innovatieve maatwerk software, applicaties en websites

Webbased producten uit Den Haag

Caballero Fabriek Den Haag

Al sinds de herontwikkeling van de Caballero Fabriek is Fenêtre gevestigd op deze unieke historische locatie in Den Haag. Hier is ons team van software experts steeds groter gegroeid, we zitten nu in twee prachtige grote units, met ruimte om uit te wijken naar een extra unit voor overleg. Vanwege de gunstige ligging is het Fenêtre kantoor in Den Haag zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60 Unit 62
2516 AH Den Haag
Fenetre Den haag
Software Den Haag

Software ontwikkeling

Vanuit dit kantoor in Den Haag werkt ons Fenêtre team dagelijks aan moderne software en applicaties. De focus ligt op bruikbaarheid, continuïteit en onderhoud. Maatwerk software biedt onze klanten de oplossing om zich te onderscheiden van concurrenten, met software die naadloos aansluit op ieder uniek bedrijfsproces. Dankzij ons Silicon Low Code platform hebben onze maatwerk applicaties een aanzienlijk kortere time-to-market dan ouderwets handwerk.

Lokaal support

Ook na de oplevering zorgen onze Fenêtre supportmedewerkers er samen met u voor dat de software intuïtief, veilig en bruikbaar blijft. Klanten kunnen ons direct telefonisch bereiken of een melding plaatsen via ons eigen supportnet. Heeft u een groter project te bespreken? Kom langs op ons kantoor in Den Haag om uw wensen te bespreken, maak kennis met ons team en bekijk de werkplek waar uw software project gaat slagen.
Fenetre software den haag

Software en applicaties uit Den Haag

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)