Mobiele app

Qualiview---Web.png

Mobiele applicatie Qualiview te gebruiken op IOS en Android

EEN GOEDE APP IS ONDERSCHEIDEND

Wereldwijd hebben 3 miljard mensen toegang tot internet. Daarvan hebben 2 miljard internet via hun smartphone. De verwachting is dat er tot 2020 nog een miljard mensen online gaan. Steeds meer mensen willen onderweg informatie interactief beschikbaar hebben op hun tablet of mobiel apparaat. Ook bij bedrijven waarbij niet iedereen continu aan een bureau werkt, is het gebruik van een mobiele app op een phablet of tablet heel handig.

Met mobiele apps kunt u uw doelgroep directer benaderen en is informatie overal beschikbaar en snel benaderbaar. Dat biedt mogelijkheden als self-service, online samenwerking, urenverantwoording, sales support en ga zo maar door. Natuurlijk zijn er door de nieuwe mogelijkheden ook geheel nieuwe business modellen mogelijk.

Fenêtre biedt full service app ontwikkeling. We kunnen u helpen met het eerste concept van uw app, ontwerpsessies met prototypes en mockups, ontwikkeling, uitrol, support en projectmanagement. We ontwikkelen apps voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. We kunnen ook het back-end systeem leveren waarmee de app communiceert en complexere koppelingen met financiële systemen, push berichten of betalingssystemen zijn ons ook niet vreemd.

Wij werken met technieken als

 • XamarinXamarin is een geavanceerd framework waarbij source code wordt hergebruikt, hierdoor kunnen we 80% van de code herbruiken voor alle platformen, hetgeen tijd en kosten bespaart . Meer
 • KendoUI/CordovaKendo UI is een framework voor moderne HTML UI. Ontwikkeld volgens de meest recente HTML5, CSS3 en JavaScript standaards, levert het alles dat nodig is voor klantgerichte jQuery-aangedreven ontwikkeling in één geïntegreerd, compact geheel. Apache Cordova is een combinatie van APIs die een mobiele app-ontwikkelaar helpt om bepaalde interne functies van een mobiele telefoon zoals camera en beweging- en snelheidssensor te benaderen vanuit JavaScript. Meer over KendoUI/Cordova

Fenêtre werkt!

Koppelen
We zijn gespecialiseerd in complexe oplossingen en het koppelen van mobiele apps aan bestaande systemen.

Nieuw platform
Ook maken we indien nodig een geheel nieuw back-end platform waar de app mee moet communiceren.

Efficiënt
Doordat we werken met Xamarin, een geavanceerd framework waarbij source code wordt hergebruikt, kunnen we een efficiënte en betaalbare oplossing bieden voor zowel iOS, Android als Windows Phone.

Zoals u het wilt!
Onze Agile projectaanpak zorgt voor een snelle levering van uw app, precies zoals u het wilt hebben.

Fenêtre werkt, om meerdere redenen. Lees meer over onze ervaring en werkwijze op onze pagina Web en mobile.

 • note

  Offerte aanvragen

  Vraag snel en simpel een offerte aan.

 • note

  Bel mij terug

  Word teruggebeld wanneer het u uitkomt.

 • note

  Neem contact op

  088 664 27 28
  info@fenetre.nl

close
top