Deel deze pagina
Digitaal, snel en efficiënt gegevens uitwisselen

voor makelaars en verzekeraars

Klantvraag

De VNAB, de Nederlandse brancheorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt, heeft Fenêtre gevraagd om de functionaliteit en techniek van e-ABS te verbeteren. Hierdoor kunnen de makelaars en verzekeraars hun proces nog efficiënter afhandelen.
 
De VNAB, Vereniging Nederlands Assurantie Beurs, is de Nederlandse brancheorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Zij behartigt de belangen van de (register)makelaars en verzekeraars, die actief zijn op de verzekeringsmarkt voor industriële, complexe of omvangrijke risico’s.

VNAB-Eab-web.png

Oplossing

De VNAB heeft Fenêtre gevraagd om de functionaliteit en techniek van e-ABS te verbeteren. Fenêtre heeft, binnen het afgesproken budget en de afgesproken doorlooptijd, met versie 4.5 het goedkeuringsproces voor de verzekeringen geoptimaliseerd en de performance verder verhoogd. Zo wordt de verzekering sneller actief voor de verzekerde.

e-ABS

Het systeem

Om deze belangen te kunnen behartigen worden de aangesloten makelaars- en verzekeraars voorzien van faciliteiten. Eén van die faciliteiten is e-ABS. E-ABS, elektronisch Assurantie Beurs Systeem, is een geavanceerd ICT-systeem waarmee digitaal -en dus snel en efficiënt- onderling gegevens kunnen worden uitgewisseld. De makelaars en verzekeraars kunnen gegevens uitwisselen over offertes en polissen, schades en transacties.

"We zijn tevreden over de prettige samenwerking; Fenêtre biedt ons op outsourcing-gebied precies wat we nodig hebben."
VNAB
Michel Schaft
Voormalig voorzitter
schaftvnab.png

Resultaat

  • E-ABS verder uitgebreid in versie 4.5
  • Nog sneller en efficiënter proces binnen financiële markt
  • Binnen het afgesproken budget en de afgesproken doorlooptijd opgeleverd

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top