Deel deze pagina
Maak beslissingen op basis van inzicht

analyseer snel en eenvoudig op basis van statistieken

Bewaar het overzicht

De hoeveelheid gegevens die u bij een beslissing moet betrekken groeit en de tijd die u daarvoor heeft, neemt af. Met Business Intelligence oplossingen (BI), volgt en analyseert u snel en eenvoudig de status van uw organisatie, klantgegevens, markttrends, beslissingsprocessen en concurrentie-informatie. Business Intelligence helpt u sneller de juiste beslissing te nemen en u stuurt op basis van inzichten.

Business Intelligence zorgt dat de juiste informatie, op het juiste tijdstip, bij de juiste personen, in het juiste formaat terecht komt. Het is een proces dat bestaat uit vijf stappen om een organisatie slimmer te maken. Het Business Intelligence proces start met het op correcte wijze registreren van de juiste data, het verzamelen van deze data uit verschillende bronnen, die transformeren, combineren en opslaan in een datawarehouse.

Interactie

INTERACTIE

Om tot een goede BI te komen is interactie met de betreffende managers cruciaal. In diverse bijeenkomsten geven we de mogelijkheden en ervaringen aan en luisteren we goed naar uw wensen. De BI tools die hieruit ontstaan passen uiteindelijk goed bij uw behoefte. Het eindresultaat is van hoge kwaliteit, precies zoals u het wilt hebben. Voor diverse klanten hebben wij dit soort visualisaties en rapportages gerealiseerd met behulp van maatwerk op basis van bestaande componenten zoals Crystal Reports, SQL Server of Excel.

Mogelijkheden

Mogelijkheden om BI te gebruiken

  • Management dashboard met performance indicatoren/scorecards met KPI Rapportages die in één oogopslag grafisch de organisatorische, financiële en/of verkoopstatus van uw organisatie weergeven 
  • Periodieke rapportages Automatisch gegenereerde/ge-e-mailde rapportages met zaken als sales pipeline, omzet/winst en bezetting
  • Door de organisatie zelf te definiëren en uit te voeren rapportagesFunctioneel beheerders kunnen bijvoorbeeld rapportages maken voor gebruik door andere personen, zonder dat men hiervoor technische experts nodig heeft

We werken onder andere met

  • Crystal reports Crystal Reports is een business intelligence-applicatie die gebruikt wordt om rapporten vanuit diverse gegevensbronnen te ontwerpen en te produceren.
  • SQL ServerMicrosoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het ondersteunt een dialect van SQL, de meest gebruikte databasetaal. Met SQL Server beschikken we over krachtige hulpmiddelen om moderne gegevensoplossingen te ontwikkelen die in uw hele organisatie kunnen worden geschaald terwijl de gegevens betrouwbaar en veilig blijven.
  • Excel Excel biedt de mogelijkheden om gegevens te ontdekken, analyseren en visualiseren, verborgen inzichten te onthullen, en deze inzichten te delen via SharePoint en Office 365.

Meer weten over onze oplossingen?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top