Deel deze pagina
Reageer snel en flexibel op de veranderende markt

u blijft in controle, wij onderhouden en ontwikkelen

Outsourcing van ICT

Merkt u dat uw organisatie met uw interne software-afdeling niet alert genoeg kan reageren op steeds weer nieuwe ontwikkelingen? Of dat kennis verloren gaat door het steeds weer inhuren van andere externen? Of dat de kosten te hoog zijn voor de meerwaarde?
Dan kan Fenêtre u helpen met outsourcing. Bij outsourcing laat u de ontwikkeling en het beheer van uw applicaties, websites en apps aan ons over. In zijn geheel of gedeeltelijk en in nauwe samenwerking met uw eigen medewerkers. Samen met uw vakspecialisten werken we dan aan de realisatie en het beheer van uw software-uitdagingen.

De voordelen voor u zijn talrijk. U kunt sneller reageren op marktveranderingen, u blijft up-to-date met de laatste stand van de techniek en u kunt zich focussen op uw kerncompetenties. Ook bent u operationeel flexibel en gedekt tegen het risico van kennisverlies door een pool van mensen die voor u werkt. De kosten zijn laag want we maken gebruik van best practices en software die al eerder is gemaakt op basis van onze enorme ervaring.

U BENT IN CONTROLE

Een outsourcing traject gaan we samen aan voor de langere termijn maar wel tegen scherpe SLA afspraken. Door gebruik te maken van een modern webbased supportnet kunt u direct de status van uw project of beheermeldingen zien. Ook alle documentatie en andere gerelateerde informatie staat online. Professioneel, overzichtelijk en lekker efficiënt.

Moeten er nieuwe zaken worden gerealiseerd die niet passen binnen het SLA dan definiëren we samen met u het nieuwe project met daarbij onder andere prioriteiten, doorlooptijd en kosten.

Met onze Agile projectaanpak, juiste testtools en bestaande standaard componenten garanderen we een foutvrije oplevering. Onze ervaring is daarbij cruciaal.

Maximaal support

ONZE AANPAK

 • Hoge service en persoonlijke aandacht
 • Realistische prijzen en inzicht in investeringen en meerwaarde
 • Innovatie toepassen waar dit handig en verstandig is
 • Spreiding van kennis binnen organisatie en collegiaal toetsen
 • Toepassen van standaard software onderdelen en software generatie waar handig
 • Snel en vakkundig geholpen. Lees meer over maximaal support

Jarenlange ervaring

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Jaren ervaring, tevreden klanten
  Outsourcing werkt alleen als het goed gebeurt en we hebben vele jaren ervaring en tevreden klanten.
 • Continuïteit door pool van ontwikkelaars
  U heeft een pool van ontwikkelaars tot uw beschikking en zorgen over ziekte, overdracht, kennisbehoud en snelheid van reageren behoren tot het verleden.

Nivre

Gaat u voor outsourcing?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top