Deel deze pagina
Verbeter uw bedrijf met kennis en ervaring

op basis van waar u nu staat (ist) en waar u naartoe wilt (soll) leveren wij concrete oplossingen die daadwerkelijk resultaat leveren.

concept en design

CONCEPT EN INTERACTION DESIGN

Uw eerste ideeën, de basis waarmee alles begint. Uw business case begint vorm te krijgen maar u wilt nog sparren, verdiepen of u bent toe aan de volgende stap. Dan stappen we graag in. Fenêtre helpt klanten al jaren mee om hun business en marketingplannen te concretiseren. Kritisch, ervaren en oplossingsgericht.

Lees meer over concept en interaction design >

SEO, SEA

Online marketing, SEO en Adwords

U heeft niets aan een prachtige website zonder bezoekers. Met gerichte online marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO) is uw website beter vindbaar en brengt u uw website onder de aandacht bij uw doelgroep. Fenêtre helpt u met het optimaliseren en meetbaar maken van uw doelstellingen. Zo creëren we een perfecte balans tussen online investeringen en opbrengsten.

Lees meer over online marketing >

FO

Procesanalyse en functioneel ontwerp

Een goede businessapplicatie begint bij inzicht in de aanwezige informatie, procesflows en de gewenste situatie. Via een informatieanalyse en een procesontwerp leveren we het inzicht waarmee voor u en alle betrokkenen helder is hoe de gewenste situatie eruit moet komen te zien.

Lees meer over proces analyse en fo >

Techniek

Technology consultancy

Iedere dag weer zijn er nieuwe ontwikkelingen waar u als bedrijf gebruik van kunt maken. Internettechnologieën als webservices, XML, REST, HTML5, WebSockets, Vue.js en MVC ontwikkelen zich snel en leveren steeds meer mogelijkheden. 

Lees meer over technology consultancy >

Contraexpertise

CONTRA-EXPERTISE EN SELECTIE

Voldoet een leverancier niet aan uw verwachtingen of heeft u meer zekerheid nodig? Twijfelt u over de voorgestelde aanpak, wilt u een ontwerp laten toetsen of komt u er met de (keuze voor een) leverancier niet uit?  Aarzel dan niet. 

Lees meer over onze aanpak >

Advies nodig over een bepaald thema?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top