Deel deze pagina
Maak uw ideeën tastbaar door visualisatie

samen met u maken we de volgende stap

Concept en interaction design

Uw eerste ideeën, de basis waarmee alles begint. Uw business case begint vorm te krijgen maar u wilt nog sparren, verdiepen of u bent toe aan de volgende stap. Dan stappen we graag in. Fenêtre helpt klanten al jaren mee om hun business en marketingplannen te concretiseren. Kritisch, ervaren en oplossingsgericht.

Voor een pragmatische uitwerking van ideeën werken we veel met visualisatie. Mind maps, matrixen, interactie-ontwerpen en prototypes zorgen ervoor dat uw idee naar een tastbaar geheel uitgroeit. En hierdoor kunt u snel zien of dat wat u gaat krijgen ook dat is wat u wenst. Zo kunnen we samen continu bijsturen naar het perfecte eindresultaat. Want zonder blauwdruk geen stabiel en goed werkend geheel.

Voorbeeld van een wireframe voor een website

Wat kunnen wij voor betekenen

  • Business case adviesScherp analyseren wat de waarde en meerwaarde is van uw idee voor de doelgroep, de impact op uw organisatie, de sterke en zwakke punten, benodigde investeringen en mogelijke key technologies
  • Brainstorm sessies en interactie ontwerpMet behulp van brainstorm sessies, schetsen, interactiemodellen en klikbare prototypes van een globaal idee naar een concreet en tastbaar voorstel. Een voorstel dat zo kan worden opgepakt om mee verder te gaan.

Maakt u de volgende stap?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top