Deel deze pagina
Krijg grip op de technische mogelijkheden

iedere dag komen er weer nieuwe ontwikkelingen bij

GRIP OP TECHNISCHE COMPLEXITEIT

Iedere dag weer zijn er nieuwe ontwikkelingen waar u als bedrijf gebruik van kunt maken. Internettechnologieën als webservices, XML, REST, HTML5, WebSockets, Vue.js en MVC ontwikkelen zich snel en leveren steeds meer mogelijkheden. Ook zijn er steeds meer vormen van communicatie zoals apps, Skype, social media, Whatsapp, chat en Yammer. Als organisatie is het dan goed inzicht te hebben in de status van uw huidige architectuur en applicaties en de mogelijkheden voor de toekomst. Op deze wijze kunt u snel inspelen op de nieuwe mogelijkheden.

Schakel Fenêtre in als u technisch advies nodig heeft. Wij brengen alle mogelijkheden helder in kaart, zodat het duidelijk is wat de huidige status is van uw applicaties en welke nieuwe technologieën en software-architecturen passen bij uw bedrijf, uw doelstellingen, uw doelgroep en de technologieën die u al gebruikt. Met onze rapporten, ontwerpen en technische schema's bent u meer in control, leverancier onafhankelijk en beter in staat uw doel te bereiken.

Technology consultancy

Mogelijkheden om uw doel te bereiken

  • Technology brainstormsDiscussieer met onze experts over de huidige stand van zaken en waar u naartoe wilt en welke technologieën u hierbij kunnen helpen. Samen bekijken we wat voor mogelijkheden van nieuwe technologieën er zijn en hoe deze toe te voegen zijn aan uw bestaande omgeving.
  • Performance analyse met verbeteringsrapport Een analyse die onderzoekt waar performance problemen zich bevinden in een systeem. De analyse levert suggesties hoe deze problemen op te lossen en adviezen om het systeem voor te bereiden op meer transacties en gegevens.
  • Databaseontwerp voor heldere gegevensstructuur Een goed database ontwerp is van groot belang om uw doel te bereiken bij het werken met een database.  Als een database correct is ontworpen kan deze makkelijk doorgroeien, is de data gemakkelijk te wijzigen en consistent opgeslagen.
  • Beschrijving van API's en technische interfacesMet behulp van onze ervaring op het gebied van webservices en databasekoppelingen kunnen we een goede beschrijving maken voor de technische doelgroep. Wij zijn expert in pragmatische webservice en API documentatie en projectstandaarden op basis van SOAP, REST en JSON.
  • Technische beschrijving van complexe software onderdelenMet behulp van flowschema's en het toepassen van unit- en automatische testen beschrijven en controleren we complexe processen. Zodoende kunnen bepaalde applicaties ontworpen worden met 100% accuraatheid. We passen dit bijvoorbeeld toe bij financiële calculaties.

Alle mogelijkheden weten?

Ik help u graag verder!

roger.hendriks@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 53 77 36 77
Contactinformatie Fenêtre >
Roger
top