Deel deze pagina
Dé manier om efficiënt kennis te delen

deel documenten, nieuws, persoonlijke informatie en vier successen

Intranet laten ontwikkelen

Uw organisatie is in beweging,: continu zijn er nieuwe projecten, medewerkers, leveranciers, tools en technieken. Als u dit herkent, dan is een intranet de ideale manier om orde in de informatiechaos te krijgen. Met een intranet bereikt u de mensen binnen uw organisatie gemakkelijk. Bouw interne kennis op en zorg dat iedereen de beschikking heeft over de meest relevante informatie.

Fenêtre heeft ruimschoots ervaring met het bouwen en ontwikkelen van efficiënte intranetten en kan u helpen intranet in uw organisatie te implementeren. Ook als uw huidige intranet moet worden verbeterd, is Fenêtre de ideale partner. We koppelen bestaande systemen en integreren sociale samenwerking in uw intranet als u dit wilt.

Intranet delen

SOCIAAL INTRANET

Naast de standaard (top down) functionaliteiten maken organisaties tegenwoordig ook vaak gebruik van het sociaal intranet, waarbij collega’s onderling laagdrempelig contact kunnen leggen, zich kunnen abonneren op berichten van de afdelingen of van elkaar en op verschillende onderwerpen, waardoor er een eenvoudigere kennisdeling is tussen afdelingen en er gemakkelijk een digitale werkplek ontstaat.

Integratie binnen uw organisatie

Hoe uw intranet voor u kan werken

 • Interne kennis opbouwen Via korte berichten kunt u interne kennis opbouwen en automatisch delen. Ook het delen van best practices is hier een goed voorbeeld van. Online projectgroepen kunnen documenten, agenda, taken, externe contacten, uren enzovoort delen.
 • Up to date blijvenHet laatste nieuws delen, evenementen, inschrijving en een overzicht van de meest recente interne vacatures
 • Relaties en contacten delenMedewerkers kunnen hun contacten delen en gebruik maken van het alom bekende ‘smoelenboek’.
 • Bedrijfsinformatie delenOrganigram, FAQ en informatie over uw bedrijfsvoering zoals personeelsinformatie, procedures en standaarden.
 • Aanvragen handig verwerken Aanvraagformulieren met automatisch verwerkproces zoals verlof of aanvraag voor een faciliteit.

Sharepoint

We werken onder andere met

 • Wiki software Wiki software heeft dezelfde functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid als de internet-encyclopedie Wikipedia. Het grote voordeel van de Wiki-software is dat iedereen er na een korte demonstratie mee overweg kan en gegevens actueel kan houden. Lees meer
 • Sharepoint Microsoft Sharepoint bestaat uit een groot aantal standaard functionaliteiten die aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen van de klant. Intranet is een van die functionaliteiten. Een Sharepoint intranet kan helemaal op maat worden gemaakt. Bestaande bedrijfssoftware en andere technische zaken kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd. Lees meer
 • Telerik Sitefinity Telerik Sitefinity is een bewezen, innovatief CMS met optimale gebruiksvriendelijkheid en tal van mogelijkheden, waaronder een robuust intranet platform. Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen

 • Ruime ervaring
  Fenêtre kan u helpen in al deze zaken de juiste keuzes te maken. Onze ervaring met diverse systemen en mogelijkheden, het gebruik van social media als hulpmiddel en het leggen van koppelingen met bestaande systemen, maakt Fenêtre de perfecte leverancier voor het realiseren van uw intranet.
 • Zoals u het wilt!
  Onze Agile projectaanpak zorgt voor een snelle levering van uw intranet, precies zoals u het wilt hebben.

Ook kennis delen via intranet?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top