Deel deze pagina
Veilig online samenwerken met collega's, klanten & derden

de mogelijkheden zijn oneindig, geheel hoe u het wilt

Een portal of extranet ontwikkelen

Een portal of extranet biedt klanten, leveranciers, medewerkers en andere externe relaties de mogelijkheid om veilig online samen te werken en te communiceren. Gegevens worden snel, beveiligd en professioneel verwerkt en gedeeld. U kunt een portal ook gebruiken als overkoepelende website voor diverse onderliggende websites. Een portal of extranet geeft uw organisatie een professionele en moderne uitstraling. De klant ervaart het voordeel van geen wachttijd doordat er sprake is van self-service. U kunt klantgericht werken door het verstrekken van de juiste informatie, waarbij sprake is van een hoge servicegraad doordat processen waar nodig geautomatiseerd zijn. Wij ontwikkelen uw portal geheel zoals uw wilt. 

Concorde dashboard

Portal en Extranet voor verschillende doeleinden

 • Klantportaal en self-service helpdesk Een klant portaal of self-service helpdesk kan vragen en problemen van klanten online beantwoorden. Denk aan een forum, een sectie met veelgestelde vragen, online instructies en zakelijke informatie zoals aanbiedingen, betalingen, verzendingen, orderportefeuille of facturen. Ook kan interactie plaatsvinden tussen de bezoeker en uw medewerkers via chat en kan het portaal aan social media gekoppeld worden. Dat levert meer service, klanttevredenheid en klantenbinding en uiteindelijk meer omzet op.  
 • Supply chain integrationIntegreer de vraag van de klant tot aan de inkoop bij een leverancier volledig en werk sneller, goedkoper en tegen een hogere klanttevredenheid. Straight Through Processing, het elektronisch doorsturen van informatie, zorgt ervoor dat de kwaliteit van de gegevens veel hoger is. Op basis van diverse business cases hebben we geconstateerd dat u door de integratie van de processen wel met een factor 3 tot 4 efficiënter kunt werken.
 • Samenwerkingsplatform Deel updates en andere relevante informatie met collega’s, vakgenoten of projectdeelnemers en discussieer over inhoudelijke zaken. Perfect voor projecten en brancheorganisaties.

Agile ontwikkelen

We werken onder andere met

 • Fenêtre Silicon Agile Development tool Het door ons ontwikkelde Silicon Agile Development tool bestaat uit een combinatie van de Agile projectaanpak, software generatie op basis van modellen en standaard componenten. Lees meer
 • Microsoft SharePoint  SharePoint bestaat uit een groot aantal standaard functionaliteiten die aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen van de klant. Extranet is een van die functionaliteiten. Een SharePoint extranet kan helemaal op maat worden gemaakt. Bestaande bedrijfssoftware en andere technische zaken kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd. Lees meer
 • Telerik Sitefinity Telerik Sitefinity is een bewezen enterprise CMS met optimale gebruiksvriendelijkheid en tal van mogelijkheden, waaronder een robuust extranet platform. Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen

 • Beveiliging
  Bij het opzetten van een extranet speelt integratie met bestaande systemen en beveiliging een belangrijke rol. Lees meer over onze expertise.
 • Zakelijk extranet
  Fenêtre heeft ruime ervaring met zakelijke extranet-toepassingen en portals.
 • Zoals u het wilt!
  We kunnen u een gedegen en efficiënte oplossing bieden. Onze Agile projectaanpak zorgt voor een snelle levering van uw extranet of portal, precies zoals u het wilt hebben.

Biesbosch portaal

Ook veilig online samenwerken?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top