Deel deze pagina
Meer conversie met een responsive website

op elk apparaat de juiste content en call-to-actions

Een website laten ontwikkelen

Om uw online doelstellingen te bereiken is het van belang dat uw website de juiste uitstraling heeft, aansluit bij uw doelgroep, responsive en snel is en bestaande klanten bindt en nieuwe aantrekt. Er komt dus veel bij kijken, om een goede website te laten maken. Bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website, zorgt Fenêtre voor grafische ontwerpen die zorgen voor de uitstraling van uw organisatie, met de functionaliteiten die aanslaan bij uw doelgroep en een technische implementatie hoe het hoort. Deze stappen zijn erg belangrijk. 

Design

DESIGN EN INTERACTIE

Iedere organisatie is anders. Wij zorgen dat onze webdesigns aansluiten bij de door u gewenste uitstraling. Hierbij nemen we de laatste internet ontwerp-ontwikkelingen mee. Bij grotere sites maken we op basis van uw wensen en de te benaderen doelgroepen naast schetsen ook interactie ontwerpen (functioneel ontwerp). Hiermee wordt inzichtelijk welke informatie op welk deel van de site getoond wordt en hoe de site functioneert. Op interactieve wijze kunnen we zo de gewenste werking verwerken, waarna er efficiënt met de bouw wordt gestart.

Zoeken

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We zijn expert in het optimaliseren van websites voor de Google search engine en BING. We zorgen dat de HTML perfect in orde is, dat er -waar handig- Twitter Cards en Facebook OpenGraph wordt toegepast, de juiste URL's en sitemap wordt gemaakt en dat aan alle andere voorwaarden wordt voldaan om hoog te scoren. We zijn onder andere expert in Google Webmaster Tools, Screaming Frog, WildShark en halen het onderste uit de kan om de website op het hoogste niveau te brengen. Met ons SEO rapport laten we zien hoe goed uw site scoort, ook ten opzichte van uw concurrenten.

Responsive

RESPONSIVE EN GOOGLE

Een responsive website past zich automatisch aan het apparaat waarmee uw website bezocht wordt. Of het nu een smartphone, tablet of PC is, uw site werkt altijd perfect. Responsive verhoogt niet alleen de gebruikerservaring op mobiel en tablet maar geeft ook een hogere ranking in Google. Of gaat u voor het mobile first principe? Lees wat Google zelf zegt over responsive.

CMS

CONTENT MANAGEMENT systeem

Uw website wordt gebouwd op basis van een bewezen content management systeem (CMS) waarmee de content makkelijk en snel wordt onderhouden. In de door ons gebruikte CMS-systemen zitten een zeer groot aantal basisfunctionaliteiten en zijn speciale wensen eenvoudig toe te voegen. Op basis van uw wensen, doorlooptijd, standaarden en budget bepalen we samen wat het best passende CMS is.

 • Umbraco open source CMS Umbraco is een flexibel open source CMS dat vooral geschikt is voor het MKB. Door de zeer gebruikersvriendelijke werking kunt u er snel mee aan de slag. Lees meer over Umbraco
 • Telerik Sitefinity CMSTelerik Sitefinity is een bijzonder uitgebreid CMS dat geschikt is voor organisaties die zeer hoge eisen stellen aan vindbaarheid, uitgebreide marketing tools zoals A/B testing en persona specifieke pagina's, veel flexibiliteit nodig hebben en wellicht koppelingen behoeven met applicaties als Sharepoint en SalesForce. Lees meer over Sitefinity

 

Wat kunnen wij voor u betekenen

   • Doelgroepgericht 
    Fenêtre zorgt voor de juiste uitstraling met een grafisch en interactieontwerp dat past bij uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw doelgroepen van de juiste functionaliteiten worden voorzien.
     • Meer conversie
      Fenêtre heeft de kennis en ervaring om uw online marketing en verkoopkanaal zo optimaal in te zetten. Onze expertise op het gebied van SEO speelt daarbij een belangrijke rol. Meer conversie is uw resultaat.
     • Veilig!
      U leest het steeds vaker, websites die gehacked zijn. We hebben ervaring met het bouwen van websites die streng beveiligd zijn en die zogenaamde pen tests goed doorstaan.
     • Voor alle doelgroepen geschikt
      We hebben ervaring met drempelvrij, waardoor websites ook goed bruikbaar zijn door ouderen en mensen met een functiebeperking.
     • Zoals u het wilt
      Onze Agile projectaanpak zorgt voor een snelle levering van uw website en CMS, precies zoals u het wilt hebben.

Concorde

Op zoek naar een design en/of CMS?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top