Deel deze pagina
Klaar voor de digitale transformatie?

wij helpen u stap voor stap met uw gehele transformatie

De digitale transformatie is de volgende stap voor uw organisatie

De digitale transformatie van uw organisatie is de volgende grote stap in digitale evolutie van uw organisatie. Een website is tegenwoordig niet meer voldoende. De Digitale transformatie gaat niet alleen maar over de zakelijke transformatie en de invloed van (digitale) technologieën maar ook om de digitalisering van bedrijfsprocessen ten opzichte van uw medewerkers in uw gehele organisatie.

De digitale wereld verandert zeer snel en innovaties volgen elkaar snel op. Belangrijke aspecten zijn:

  • Het adopteren van nieuwe technologie behoort tot het dagelijks leven
  • De time-to-market voor nieuwe initiatieven wordt steeds korter
  • Mensen verwachten innovatie en vernieuwing
  • Veiligheid van software en hardware is één van de belangrijkste pijlers
  • Iedereen is tegenwoordig bijna 24/7 bereikbaar en online
  • Ruimte voor (snelle) innovatie is een must.

Wij helpen u graag met de implementatie van de digitale transformatie. Door het gebruik van onze oplossingen zoals het Silicon low code platform, Diamant formulieren systeem en Progress Sitefinity CMS maakt u uw organisatie klaar voor de toekomst. 

SILICON, ONS low code SOFTWARE PLATFORM

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen we online oplossingen met Silicon. We maken gebruik van software generatie, zelf ontwikkelde en ingekochte componenten, open source en bestaande online clouddiensten. Wij werken slim dat houdt onder andere in, geen uren onnodig programmeren maar goed gestructureerde en foutloze code genereren met onze software generator. Waar handig gebruiken we de juiste open source projecten en/of standaard componenten van onszelf of derden. Klik op de afbeelding voor een demonstratie van onze software generator en ervaar zelf hoe snel we ontwikkelen.

Lees meer over Silicon low code platform > 

digitaliseer al uw papierwerk

Bent u vaak onnodig veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van allerlei papieren? Vult uw doelgroep uw formulieren slecht of zelfs helemaal niet in? Met het door ons ontwikkelde Diamant formulieren systeem maakt en verwerkt uw organisatie eenvoudig en snel online formulieren. Diamant is ten opzichte van andere aanbieders, makkelijk in gebruik, uitgebreid in functionaliteit en volledig te integreren met uw bestaande systemen. 

Lees meer over Diamant formulieren systeem >

Progress Sitefinity CMS

Sitefinity CMS, het CMS voor  uw digitale marketing

Met het content management systeem van Progress Sitefinity haalt u een prijswinnend CMS in huis die echt alles kan. Onderdeel van het CMS is Marketing Automation. Maak in het CMS persona's aan en toon content, gericht op uw bezoekers. 

Lees meer voordelen van Sitefinity >

Drag and drop functionaliteit

Contact

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top