Deel deze pagina
Van eerste concept tot volledige implementatie

uw eigen perfect werkende online oplossing met onderscheidend vermogen


Blijf concurrenten een stap voor

Ontwikkelingen gaan snel, nieuwe ICT-mogelijkheden bieden uitdagingen en kansen. Vaak sluit standaard software slechts deels of beperkt aan bij uw wensen en ambities. Maatwerk biedt vaak wél de oplossing om u te onderscheiden van uw concurrenten. Maar is maatwerk niet te kostbaar en duurt de ontwikkeling niet te lang?

Ons antwoord is maatwerk ontwikkelen via het Silicon low code platform. Met een time to market die tot 3x korter is dan u gewend bent. Zonder risico’s en tegen een investering die gelijkwaardig is aan standaardsoftware.

Snel, efficiënt, responsive maatwerk

Maatwerk

Silicon - SMART development

Fenêtre heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van innovatieve maatwerk software. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen we online oplossingen met het Silicon low code platform. We maken gebruik van een slimme combinatie van softwaregeneratie, zelf ontwikkelde en ingekochte componenten, open source en bestaande online clouddiensten.

In plaats van uren onnodig programmeren, genereren we goed gestructureerde en foutloze code met onze softwaregenerator. Door deze aanpak leveren we software tegen hoge kwaliteit, met korte oplevertijden en waarde voor uw investering.

Bekijk de video voor een demonstratie en ervaar zelf hoe snel we ontwikkelen.

Flexibele Agile projectaanpak

Onze Agile projectaanpak resulteerde al in vele succesvolle projecten. Samen bepalen we de eisen en wensen van uw nieuwe applicatie. Deze vertalen we naar benodigde functionaliteiten en schermen. Dit doen we met een interactie-ontwerp en prototype. Pas dan worden de juiste componenten geselecteerd en via het Silicon low code software platform de basiselementen voor de software gegenereerd.

De applicatie wordt in korte sprints steeds verder uitgebreid zodat direct nieuwe, perfect passende én gebruikersvriendelijke functionaliteit wordt opgeleverd en gebruikt. Om de kwaliteit van de applicatie te waarborgen gebruiken we moderne methoden zoals geautomatiseerde testsoftware.

Silicon
Voordelen

De voordelen

 • DevOps: Snel en eenvoudig in productie - Agile: software wordt in delen getest, opgeleverd en in productie genomen
  - Geen outsourcing meer naar het buitenland dus goede communicatie en snel schakelen
  - Nederlandse kwaliteit
  - Gebruikersvriendelijk en daardoor self-explaining, de applicatie wijst zich vanzelf
 • Fixed price investering - Concurrerend met outsourcing
  - Helder en overzichtelijk, geen discussies
  - Lage onderhoudskosten
 • Goed uitbreidbaar en zeer schaalbaar - Makkelijk onderhoudbaar door goede structuur en schone code
  - Veel gebruikte en toekomst vaste techniek zoals C# van Microsoft Vue.js
  - Schaalbaar en overal te gebruiken in de cloud
 • Beter dan standaardpakketten - Kosten technisch weinig verschil maar wel onderscheidend en uniek
  - Geen kosten per gebruiker
  - Flexibel uit te breiden, zonder gedoe
  - Software die werkt zoals uw organisatie werkt
 • Beter dan ouderwets maatwerk - 3 tot 5 keer sneller ontwikkelen, dus ook nog lagere kosten
  - Minder testen, en minder fouten
  - Goed onderhoudbaar door componenten, generatie en standaardcode
  - Niet vast aan één leverancier, code overdraagbaar en helder
  - Software in de cloud, makkelijk op te schalen
 • Moderne uitstraling en stabiele software - Door toepassing van moderne tools en onze know how, bent u steeds up-to-date
  - Stabiel door code generatie, componenten en services
  - Proven technologie van Microsoft & Google
 • Kwalitatief, hoogstaand en stabiele software - Onze oplossingen hebben diverse pentests doorstaan
  - Door standaard aanpak en gestructureerde opbouw geen onveilige code en geen fouten

   

Out-of-the-box functionaliteiten

 • Onderhoudsschermen met herbruikbare zoek selecties
 • Standaard met dashboard, menu, modules, rechten, rollen, gebruikers en diverse inlog mogelijkheden zoals single sign on (SSO)
 • Uitwisseling met Office, PDF, SPSS en externe webservices (zoals Dun & Bradstreet, Rolls (auto data), DigiD, Seaweb en Bloomberg)
 • Importeren van Excel
 • Diamant Formulierensysteem
 • Zelf maken van rapportages
 • Gebruiksvriendelijke en responsive werking
 • Drag and Drop
 • Ondersteuning voor meerdere talen zoals Engels, Frans en Duits
 • Betaalmodule met alle gangbare aanbieders 
 • Meerdere andere open-source en zelfgebouwde functionaliteiten
 • Workflow componenten: een paraplu over uw bestaande systemen heen zonder dat dure conversies nodig zijn
Workflow componenten

In de cloud. Overal werken, op elk apparaat en met elke browser.

 

Overal, op elk apparaat en met elke browser

MS Amlin

Te gebruiken voor oplossingen als

 • Bestaande systemen moderniseren voor onlinePerfecte maatwerk software als u bestaande applicaties moet vernieuwen, standaardpakketen niet bestaan of niet voldoen of als u bestaande applicaties moet koppelen.
 • Internet maatwerk en mobiele appsWebsites; mobiele apps; webshops; nieuwsbrieven en social media worden steeds belangrijker voor uw onderneming. Stuk voor stuk vereisen ze een eigen aanpak qua doelstelling en techniek. Wat wel hetzelfde is, is de wens om uw doelgroep op een praktische en snelle manier te bereiken met interessante informatie vanuit uw huisstijl.
 • ERP SoftwareEnterprice Resource Planning speelt vaak een essentiële rol binnen uw organisatie. Met een perfect werkende oplossing wordt uw proces effectiever en efficiënter.
 • ProjectsoftwareMet goede projectsoftware kunnen uw medewerkers snel en efficiënt uren boeken, zijn voortgang en projectuitputting makkelijk te volgen en is facturatie een kwestie van een druk op de knop. Online en met mobiel.
 • CRM applicatiesEen Customer Relationship Management- en/of verkooptool helpt u om snel en efficiënt uw klanten te beheren of nieuwe klanten binnen te halen. Houd inzicht in uw relaties, offertes, prospects, order pipeline en verkoopkansen.
 • Cursusapplicaties Een opleidingsadministratie kunt u gebruiken om een complexe opleidingenadministratie efficiënt online te beheren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het reserveren van zalen, vergaderruimtes en catering, het vastleggen van gegevens van cursisten, cijferlijsten, diplomageneratie, agendabeheer en veel meer. En deze administratie laat de cursist zelf via website en/of app zijn voortgang bekijken, cursusmateriaal gebruiken en administratieve zaken regelen.
 • Taak- en workflow systemen Een workflow systeem zorgt ervoor dat uw organisatie de juiste taken uitvoert op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie voorhanden. Op deze wijze werkt iedereen efficiënt zonder dat er zaken worden vergeten.
 • Portals, intranetten en online samenwerkings-toolsMet een portal zorgt u ervoor dat uw organisatie online kan samenwerken met uw relaties zoals klanten en leveranciers. En waar dit meerwaarde biedt, kan de portal gekoppeld worden aan uw bestaande systemen voor een optimaal proces. Lees meer
 • SharePoint componentenSharePoint bestaat uit een groot aantal standaard functionaliteiten die aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen van de klant om op die manier informatie te ontsluiten via websites, portals en intranetten. Lees meer

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top