Deel deze pagina
Snel een perfect werkende online oplossing voor onderscheidend vermogen

Nu en in de toekomst


WORD KOPLOPER MET MAATWERK SOFTWARE VAN FENÊTRE

De ontwikkelingen gaan snel, nieuwe ICT-mogelijkheden bieden uitdagingen en kansen. Uw organisatie moet snel en efficiënt werken met de meest recente informatie. Alles moet simpel te delen zijn met collega’s, klanten en/of leveranciers. Overal en op ieder denkbaar apparaat. Ook wilt u zich onderscheiden in de markt met een applicatie met een moderne uitstraling die perfect functioneert en eenvoudig aan te passen is.

Dat is wat Fenêtre al ruim 10 jaar levert aan tevreden klanten. Tot 3x sneller dan u gewend bent, tegen normale prijzen en van hoge kwaliteit. Hoe we dat doen? Met ons Silicon Agile software platform en de bijbehorende Agile projectaanpak. Onderaan de pagina staan maatwerk software voorbeelden van onze klanten. En de voordelen van maatwerk versus standaard software. 

Snel, efficiënt, responsive maatwerk

Silicon, ons slimme Agile software platform

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen we online oplossingen met Silicon. We maken gebruik van software generatie, zelf ontwikkelde en ingekochte componenten, open source en bestaande online clouddiensten. Wij werken slim dat houdt onder andere in, geen uren onnodig programmeren maar goed gestructureerde en foutloze code genereren met onze software generator. Waar handig gebruiken we de juiste open source projecten en/of standaard componenten van onszelf of derden. Klik op de afbeelding voor een demonstratie van onze software generator en ervaar zelf hoe snel we ontwikkelen.

Onze Agile project aanpak

Met onze Agile aanpak leveren we succesvolle projecten. Onze aanpak bevat een aantal stappen. Eerst worden de functionaliteiten en gewenste schermen van uw oplossing beschreven middels ontwerpen en prototypes.

Op basis hiervan worden de juiste componenten geselecteerd en middels Silicon foutvrije software gegenereerd. Daarna wordt de software op een Agile wijze verder uitgebreid met specifieke wensen van uw organisatie. Een werkende versie van uw software is dan klaar voor gebruik en doorontwikkeling is direct mogelijk.

De voordelen

 • DevOps: Snel en eenvoudig in productie - Agile: software wordt in delen getest, opgeleverd en in productie genomen
  - Geen outsourcing meer naar het buitenland dus goede communicatie en snel schakelen
  - Nederlandse kwaliteit
  - Gebruikersvriendelijk en daardoor self-explaining, de applicatie wijst zich vanzelf
 • Fixed price investering - Concurrerend met outsourcing
  - Helder en overzichtelijk, geen discussies
  - Lage onderhoudskosten
 • Goed uitbreidbaar en zeer schaalbaar - Makkelijk onderhoudbaar door goede structuur en schone code
  - Veel gebruikte en toekomst vaste techniek zoals C# van Microsoft & Angular JS van Google
  - Schaalbaar en overal te gebruiken in de cloud
 • Beter dan standaardpakketten - Kosten technisch weinig verschil maar wel onderscheidend en uniek
  - Geen kosten per gebruiker
  - Flexibel uit te breiden, zonder gedoe
  - Software die werkt zoals uw organisatie werkt
 • Beter dan ouderwets maatwerk - 3 tot 5 keer sneller ontwikkelen, dus ook nog lagere kosten
  - Minder testen, en minder fouten
  - Goed onderhoudbaar door componenten, generatie en standaardcode
  - Niet vast aan één leverancier, code overdraagbaar en helder
  - Software in de cloud, makkelijk op te schalen
 • Moderne uitstraling en stabiele software - Door toepassing van moderne tools en onze know how, bent u steeds up-to-date
  - Stabiel door code generatie, componenten en services
  - Proven technologie van Microsoft & Google
 • Kwalitatief, hoogstaand en stabiele software - Onze oplossingen hebben diverse pentests doorstaan
  - Door standaard aanpak en gestructureerde opbouw geen onveilige code en geen fouten

   

Out-of-the-box functionaliteiten

 • Onderhoudsschermen met herbruikbare zoek selecties
 • Standaard met dashboard, menu, modules, rechten, rollen, gebruikers en diverse inlog mogelijkheden zoals single sign on (SSO)
 • Uitwisseling met Office, PDF, SPSS en externe webservices (zoals Dun & Bradstreet, Rolls (auto data), DigiD, Seaweb en Bloomberg)
 • Importeren van Excel
 • Diamant Formulierensysteem
 • Zelf maken van rapportages
 • Gebruiksvriendelijke en responsive werking
 • Drag and Drop
 • Ondersteuning voor meerdere talen zoals Engels, Frans en Duits
 • Betaalmodule met alle gangbare aanbieders 
 • Meerdere andere open-source en zelfgebouwde functionaliteiten
 • Workflow componenten: een paraplu over uw bestaande systemen heen zonder dat dure conversies nodig zijn

In de cloud. Overal werken, op elk apparaat en met elke browser.

 

Te gebruiken voor oplossingen als

 • Bestaande systemen moderniseren voor onlinePerfecte maatwerk software als u bestaande applicaties moet vernieuwen, standaardpakketen niet bestaan of niet voldoen of als u bestaande applicaties moet koppelen.
 • Internet maatwerk en mobiele appsWebsites; mobiele apps; webshops; nieuwsbrieven en social media worden steeds belangrijker voor uw onderneming. Stuk voor stuk vereisen ze een eigen aanpak qua doelstelling en techniek. Wat wel hetzelfde is, is de wens om uw doelgroep op een praktische en snelle manier te bereiken met interessante informatie vanuit uw huisstijl.
 • ERP SoftwareEnterprice Resource Planning speelt vaak een essentiële rol binnen uw organisatie. Met een perfect werkende oplossing wordt uw proces effectiever en efficiënter.
 • ProjectsoftwareMet goede projectsoftware kunnen uw medewerkers snel en efficiënt uren boeken, zijn voortgang en projectuitputting makkelijk te volgen en is facturatie een kwestie van een druk op de knop. Online en met mobiel.
 • CRM applicatiesEen Customer Relationship Management- en/of verkooptool helpt u om snel en efficiënt uw klanten te beheren of nieuwe klanten binnen te halen. Houd inzicht in uw relaties, offertes, prospects, order pipeline en verkoopkansen.
 • Cursusapplicaties Een opleidingsadministratie kunt u gebruiken om een complexe opleidingenadministratie efficiënt online te beheren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het reserveren van zalen, vergaderruimtes en catering, het vastleggen van gegevens van cursisten, cijferlijsten, diplomageneratie, agendabeheer en veel meer. En deze administratie laat de cursist zelf via website en/of app zijn voortgang bekijken, cursusmateriaal gebruiken en administratieve zaken regelen.
 • Taak- en workflow systemen Een workflow systeem zorgt ervoor dat uw organisatie de juiste taken uitvoert op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie voorhanden. Op deze wijze werkt iedereen efficiënt zonder dat er zaken worden vergeten.
 • Portals, intranetten en online samenwerkings-toolsMet een portal zorgt u ervoor dat uw organisatie online kan samenwerken met uw relaties zoals klanten en leveranciers. En waar dit meerwaarde biedt, kan de portal gekoppeld worden aan uw bestaande systemen voor een optimaal proces. Lees meer
 • SharePoint componentenSharePoint bestaat uit een groot aantal standaard functionaliteiten die aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen van de klant om op die manier informatie te ontsluiten via websites, portals en intranetten. Lees meer

Op zoek naar een maatwerk oplossing?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top