;

Flexibele Agile projectaanpak

Samen bepalen we de eisen en wensen van uw nieuwe applicatie en doorlopen we het applicatie development proces. Deze vertalen we naar benodigde functionaliteiten en schermen. Dit doen we met een interactie-ontwerp en prototype. Pas dan worden de juiste componenten geselecteerd en via het Silicon Low Code platform en genereren we de software. De applicatie wordt in korte sprints steeds verder uitgebreid, nieuwe functionaliteiten worden direct opgeleverd en gebruikt. Met automatische testsoftware wordt de kwaliteit van de applicatie gewaarborgd.

SMART development

Wij ontwikkelen innovatieve maatwerk software met het Silicon Low Code platform. We maken een slimme combinatie van softwaregeneratie, zelf ontwikkelde en ingekochte componenten, open source en bestaande online clouddiensten. In plaats van uren onnodig programmeren, genereren we goed gestructureerde en foutloze code met onze softwaregenerator. Door deze aanpak leveren we software tegen hoge kwaliteit, met korte oplevertijden en waarde voor uw investering die volledig aansluit bij uw organisatie.

Development illustratie

Out-of-the-box functionaliteiten

Silicon Low Code komt met een aantal default functionaliteiten zoals een dashboard, menu, modules, rechten en inlogmogelijkheden. Het is mogelijk te importeren van Excelbestanden, betaalmodules toe te voegen, rapportages te maken en Diamond Forms, Flows & Docs te integreren. Onderhoudsschermen waarin je zoekselecties kunt bewaren om later opnieuw te gebruiken maken. Het platform is meertalig te gebruiken, en bevat automatische vertaalopties.

Lees hier meer over het Silicon Low Code platform

Ontelbare toepassingen

Deze manier van software genereren is op diverse manieren toe te passen, gebruik het om meerdere applicaties te moderniseren of applicaties aan elkaar te koppelen. Gebruik het in uw bedrijf om ERP software, CRM applicaties, administratieve applicaties, taak- en workflowsystemen te ontwikkelen. Maar ook het opzetten van projectsoftware, en online samenwerkings-tools is mogelijk. Fenêtre maakt het ook mogelijk uw bestaande systemen te koppelen voor een optimaal proces. Met maatwerk software maakt het mogelijk een oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij uw organisatie.

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael)