;

Full service ontwikkeling

Fenêtre helpt u bij het volledige mobiele app ontwikkelproces, van het eerste concept naar prototypes tot uitrol en support. We leveren back-end systemen waarmee de app communiceert en ontwikkelen complexere koppelingen met uw financiële- en betalingssystemen. Ook interactie verhogende functionaliteiten zoals push berichten zijn ons niet vreemd. Wij ontwikkelen uw gehele mobiele applicatie, en conform alle moderne functionele wensen en eisen inclusief een responsive design voor zowel mobiel als tablet.

Healthtrain applicatie

Aanpak

Bij het ontwikkelen van een applicatie stellen wij vooraf samen met u de prioriteiten vast, om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat aansluit bij uw wensen én bij de doelgroep. De functionaliteiten en schermen worden bepaald en aan de hand van deze eisen en verder uitgewerkt in prototypes en interactie ontwerpen. Bij het ontwikkelen van de applicatie werken wij in sprints, waarin de verschillende functionaliteiten worden ontwikkeld, getest en uiteindelijk in productie worden genomen.

Technieken

Voor het ontwikkelen van mobiele applicaties werken we met bewezen platformen zoals Microsoft Xamarin en .NET MAUI. 

Zowel Xamarin als .NET MAUI zijn geavanceerde frameworks van Microsoft waarbij de source code wordt hergebruikt. Hierdoor kunnen we tot 80% van de code hergebruiken voor meerder platformen zoals iOS, Android en Windows tablets. Met de hergebruikte code als basis is de applicatie gemakkelijk uit te breiden naar alle platformen, zo besparen we u tijd en kosten in het ontwikkelproces.

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael)