;

Full service ontwikkeling

Fenêtre helpt u bij het volledige mobiele app ontwikkelproces, van het eerste concept naar prototypes tot uitrol en support. We kunnen het back-end systeem leveren waarmee de app communiceert en complexere koppelingen met financiële systemen, push berichten of betalingssystemen zijn ons ook niet vreemd. Wij ontwikkelen uw gehele mobiele applicatie met responsive design voor zowel mobiel als tablet.

Healthtrain applicatie

Aanpak

Bij het ontwikkelen van een applicatie stellen wij vooraf samen met u de prioriteiten vast, om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat aansluit bij uw wensen en doelgroep. De functionaliteiten en schermen worden bepaald aan de hand van deze eisen en verder uitgewerkt in prototypes en interactie ontwerpen. Bij het ontwikkelen van de applicatie werken wij in sprints, waarin de verschillende functionaliteiten worden ontwikkeld, getest en uiteindelijk in productie worden genomen.

Technieken

Voor het ontwikkelen van mobiele applicaties werken we met Microsoft Xamarin en .NET MAUI. 

Zowel Xamarin als .NET MAUI zijn geavanceerde frameworks van Microsoft waarbij de source code wordt hergebruikt. Hierdoor kunnen we tot 80% van de code herbruiken voor meerder platformen zoals iOS, Android en Windows tablets. Dit bespaart u uiteindelijk veel tijd en dus kosten.

Op zoek naar een online oplossing voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Nathanael)