Onze Diamond Online Forms tool gaat verder dan andere oplossingen. Diamond bevat veel unieke functies zoals

  • Workflow
  • Documentgeneratie
  • Digitale ondertekening
  • Uitgebreide marketing tools
  • Koppelingen met API's
  • Koppelingen met alle bekende databases

Ga volledig digitaal en verhoog de loyaliteit van uw relaties, speel snel in op marktontwikkelingen, optimaliseer uw processen, werk efficiënter en voldoe met gemak aan alle compliance regels.

 

Bezoek de Diamond website

Uw voordelen

Software die aansluit

Gebruikt u veel verschillende soorten formulieren binnen uw organisatie? Worden dezelfde gegevens door verschillende afdelingen en medewerkers in diverse systemen ingevoerd en gebruikt? Een online formulieren oplossing verhelpt dit, met de dataconnector wordt de juiste informatie gekoppeld.

Laat uw organisatie efficiënt werken

Overbodige werkzaamheden waarbij informatie dubbelop wordt verwerkt kosten veel tijd voor uw organisatie. Door dit te eenvoudig digitaliseren blijft er meer tijd over om te focussen op uw core business.

Richt workflows in

Vaak zijn de door uw relaties ingevulde gegevens relevant voor meerdere afdelingen binnen uw organisatie en worden deze via vaste procedures afgehandeld. Workflows bieden de mogelijkheid de nodige stappen automatisch te doorlopen, zodat de uitwisseling van informatie efficiënt verloopt.

Optimaliseer terwijl u werkt

Als na livegang van een formulier blijkt dat er toch nog iets moet worden gewijzigd? Via ons formulieren systeem is het mogelijk het formulier altijd aan te passen, de verschillende versies worden bij exporteren automatisch samengevoegd.

Uitgelichte cases

Workflows en formulieren automatiseren?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Bel ons

Stuur een e-mail

;